вторник, 24 март 2009 г.

It ain't easy

:-) Who would've thought? Аз и блог... Мамка му, така страшно е, както пред бял лист. И еднакво трудно. Недейте да имате прекалено големи очаквания към мен. Предпочитам да изненадвам, отколкото да разочаровам :-) Време е да постъпя като учтив блогър и да ви посрещна подобаващо:
ДОБРЕ ДОШЛИ НА СТРАНИЦАТА НА МОЯ АБСОЛЮТНО НИКОМУ НЕОБХОДИМ И, НАДЯВАМ СЕ, ВЪПРЕКИ ТОВА INTERESTING-TO-BECOME БЛОГ. Вероятно ще говоря по доста несвързани смислово и тематично теми, но се надявам след всеки нов пост да кликате close с усмивка. Или поне с одобрително кимане :-)
Жалко, че не можете да видите как се изчервявам пред монитора (брей, тия блогъри са доста смели хора...). И за да избегна повече празнословие, мисля да започвам...
Роси би се нацупила, че започвам блога с тема за МЪЖЪТ СКОРПИОН.
Случайно блуждаейки в сайта на Космополитън попаднах на любима моя тема: Скорпионите. Хах, странно е как такива омразни ми обекти могат да бъдат в основата на любимата ми тема. Ето линк за въпросната статия:
http://www.cosmopolitan.bg/horoskop/p3_506_0.html
Но по-интригуващото са всъщност коментарите по нея на читатели. Приличат на бойно поле между самонадеяни и/или наранени скорпиони и... наранени жени. Това би трябвало също да е аргумент на бедните пострадали жени: противно на тяхното мнение (а именно, че мъжете Скорпиони са СТРАХОООТНИ) имат само самите мъже Скорпиони и жени на Скорпиони, които още не са... захапали дръвцето. Нооооо съм почти убедена, че ще го эахапят. И то рязко. Защото така става в живота на Скорпиона - един ден си влюбен и щастливо сгоден, пиеш бира и пътуваш с градския транспорт, а на другия ден... прааааааас! - не знаеш кой си. Знаеш само, че си много влюбен в друга и малко влюбен в най-добрата й приятелка, искаш промяна и да разбереш себе си. Ама шизофренията не се разбира - тя има нужда от лечение. Да ме прощават Скорпионите, ако още четат - малко се поувлякох :-) По темата за статията в Космополитън: по-верни характеристики за мъжът скорпион са написали мацките в коментарите, а не авторите на статията. Като например важно е да се знае, че най-големият афродизиак на мъжа Скорпион е ... очакването. Колкото повече чакане и очакване с предизвестен край (а именно креватен) изпитва, толкова повече се екзалтира, респективно се влюбва, НО САМО ЗА МОМЕНТА (че при Скорпионът всичко се отнася само за момента, не принципно) и ви желае. Мъжете Скорпиони са ужасно объркани същества, по-объркани и от най-обърканата жена. Уж са съэдадени за сериозна връэка, пък едвам удържат безраэборните си чувства. Уж знаят, че са родени, за да бъдат велики, а някакси си остават с единствения етикет "Велики в секса". Стабилни и лабилни, знаещи и неосъэнати, добри и зли, целенасочени и дезориентирани, израснали и изостанали. Пълни с противоречия, неяснота, слабост прикрита под садистична сила, твърде високо съдържание на комлекси прикрити зад пронизващ, труден за разгадаване поглед. Положителните им черти са трудни за ясно обособяване, за разлика от хилядите им негативни качества. :-) Бих казала, че най-хубавата им черта, както за самите тях, така и за околните е магнетизмът. Това излъчване, този поглед, държание, жестове... Всичко крещи: СЕКС!!! Някакси... има нещо в тях на пръв поглед, нали? Нещо теглещо и примамващо. Нещо неясно, но го има.
Хубавото е, момичета, че рано или къно, мъжът Скорпион ви се изяснява и става предвидим дори в мислите си. Въпросът е обаче какво ви коства докато го научите? И струва ли си? Дали си струва зависи от личните ви намерения и цели спрямо него. В повечето случаи: не. Това е моят авторски хороскоп за мъжът Скорпион. Не се сърдете, ако съм твърде крайна - такава съм си - тепърва ще видите. И всички, които усещат, че залитат по мъж Скорпион, ще посъветвам: RUN! RUN FOR YOUR LIFE!
Бягайте преди съвсем да изглупеете и да повярвате на глупостите им, в които даже те самите не вярват! Бягайте преди представата ви за тях, да стане по-силна от истината за същността им! Бягайте преди да изгубите някой орган... ;-)

3 коментара:

Unknown каза...

Трябва!Просто трябва да осветя новия ти блог с първия му коментар :)
Никой не знае какъв е скорпиона,докато не се запознае с него и не попадне под обстрела на 'странния' му поглед.Не знам от къде наистина се поражда тази енигматичност,която излъчват,може би от факта,че самите те са доста объркани хора.
Нооо,ако си от хората които не знаят какво искат,които се събуждат с една теория за живота и си лягат с друга ... скорпиона е твоя човек ;)

Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Sick Of Shit каза...

Then again... who can say it better than you? :)